ØYENSKYGGEPALETTER

ALL

I løpet av de siste frem årene har øyenskyggepaletter blir mer og mer populært. Fra kun å være en enkel boks med øyenskygge har øyenskyggepalettene utviklet seg til å bli samleobjekter man elsker og ‘must haves’ med kultstatus innen skjønnhet. En ny palett fører ofte til rivaliserende synspunkter fra makeupelskere. Nudes vs knallfarger! Matt vs skimmer! Klassisk vs trender! Hvilken er best???

HVORFOR ØYENSKYGGEPALETTER?

En øyeskyggepalett tilbyr et bredt utvalg med farger, vanligvis innen samme fargegruppe eller i komplementærfarger.  I den ene enden av skalaen vil det være lyse farger (for å fremheve og lysne) så noen midt i mellom (de brukes som base på øyelokket) deretter noen mørke farger (for å tegne opp og definere). Noen ganger inneholder paletten en miks av nyanser med ulik finish, som matt og skimmer, andre ganger med en ekstra kraftig nyanse for å gi litt ekstra piff. Hver palett er forskjellig og du burde stole på magefølelsen når du velger, og ta den du tror du kommer til å bruke mest.

Det finnes endel ulike typer paletter, men generelt sett er de 3 vanligste: 1) nude/nøytrale, som har flatterende nyanser i beige, brunt og karamell 2) populære trendfarger og 3) smokey paletter, designet for å gi deg det du trenger for å skape sotede øyne.
beauty_nudes_of_ny_5_dmi_image_na_no-cta

HVILKEN TYPE ØYENSKYGGEPALETT ER DET LURT Å STARTE MED?

For deg som er akkurat har begynt å bygge deg opp en egen sminkesamling er en nude øyenskyggepalett essensiell. Et utvalg allsidige nyanser som passer til det meste, er verdt sin vekt i gull. Du kan starte i det små, med for eksempel en City Mini øyenskyggepalett, som inneholder 5 allsidige skygger, eller gå for noe større, med vår ikoniske Nudes of New York palett som inneholder 16 forskjellige nyanser. Begge to har perfekt utvalgte nyansen som passer til det meste.
MNY_Nudes-of-NY_Large-Feature_texture_1x1

HVORDAN BRUKE AN EYESHADOW PALETTE?

Når du leker de med øyenskygger i ulike nyanser er det best å flere bruke forskjellige børster slik at fargene holder seg som de skal, altså ikke putt makeupbørsten i en mørk farge først, for deretter å bruke den på en lyse farge. Rens børstene dine mellom hver nyanser med en ren klut, e.l. Blås bort løst pudder fra paletten, ta godt vare på den og hold den ren med en Q-tips eller bomullspad.

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.