ANSIKTSMAKEUP FRA A TIL Å

Slik finner du riktig concealer for din hudtone

TIPS FRA MAKEUP-ARTISTEN GRACE LEE


Vi har alle vært der. Vi har gjort det alle sammen. Brukt den altfor bleke concealeren under øynene som på en eller annen måte bare får de mørke ringene til å se verre ut. Den altfor mørke eller merkelig ferskenfargede concealeren som troner over kvisen som om den vil si: "Hei verden, se på meg!" Ja, når det går galt med concealeren, går det virkelig galt. Og 99,9 % av gangene det går galt, er det fordi du bruker feil nyanse i forhold til din hudtone.


Det er viktig å påpeke at concealer ikke er ment å brukes for å jevne ut hudtonen — de fleste concealerene er ganske gjennomskinnelige og dukker lett opp om de brukes til dette. Jevn først ut hudtonen med foundation , og bruk deretter concealeren til å dekke over kviser og mørke ringer.

HVORDAN FINNE CONCEALERNYANSEN TIL DIN HUDTONE?

foundationnyanse.

Skjønnhetseksperter anbefaler at alle bør ha to nyanser av concealer i makeuovesken; en lysere og en mørkere, siden daglig soleksponering kan bety at hudtonen endrer seg. I tillegg bruker makeupartister flere nyanser av concealer for å oppnå ulike sluttresultater.

 

HVORDAN FINNER JEG EN CONCEALERNYANSE FOR UJEVNHETER?

Maybellines makeup-artist, Grace Lee, anbefaler å bruke "en litt mørkere concealer når du dekker urenheter for å blokkere fargen på kvisen. Bruk deretter en lysere concealer eller en concealer som matcher din hudtone for å duse ut og blende fargene sammen."


Kvinne bruker Instant Age Rewind under leppene

HVORDAN FINNE CONCEALERNYANSEN TIL MØRKE RINGER UNDER ØYNENE?

For å skjule mørke ringer under øynene bør du velge en nyanse som er lysere enn foundationfargen din.


Kvinne påfører Instant Age Rewind under øye

HVORDAN FINNER JEG EN CONCEALERNYANSE FOR CONTOURING?

For contouring, velg en concealernyanse som er 1-2 nyanser lysere eller mørkere enn foundationfargen din.

"Hvis du vil bruke en concealer som highlighter, kan du bruke den lysere concealernyansen på områder du ønsker å fremheve naturlig", sier Lee. "For eksempel øverst på kinnbeina, under øyebrynet, midt på pannen, langs neseryggen og på haken. Det er også populært å bruke en highlighter eller concealer på smilerynker. Ved å legge en lysere concealer over smilerynkene, blir de mindre fremtredende." Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer Treatment er vårt favorittprodukt til dette!


Kvinne påfører Instant Age Rewind over kinnbenet

HVORDAN VELGER JEG EN CONCEALERNYANSE PÅ NETT?

Den mest treffsikre måten å velge en concealernyanse på nettet på, er å bruke vårt Foundation Shade Finder-verktøy. Verktøyet anbefaler den perfekte foundation- og concealernyansen for deg basert på din hudtone og undertone.