Slik oppnår du en feilfri finish

Hemmeligheten bak en myk matt makeup-look, Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation , er Maybellines nyeste superhelt. Den fungerer fantastisk til alle hudtyper og er designet med en svette- og vannbestandig hybridformel som glir lett på huden og gir opptil 24 timers medium til full dekning. Så enten du har lyst til å prøve en ny superresistent pudderfoundation eller bare ser etter noen tips og triks for hvordan du påfører pudderfoundation, har du kommet til rett sted!
 1. STEG #1 – FORBERED

  Som med alle foundations er det viktig å forberede huden før du legger makeup, og det gjelder i enda større grad når du bruker pudderfoundation. Når huden er godt renset og fuktet, vil dette Maybelline-pudderet feste seg på huden og gi langvarig medium til full dekning. La fuktighetskremen trekke inn i et par minutter før du fortsetter til neste steg.

 2. STEG #2 – CONCEALER

  I motsetning til med flytende foundation, er det best å påføre concealer på øyeområdet og ujevnheter FØR du påfører Super Stay Powder Foundation. Å påføre store mengder concealer over pudderfoundationen vil føre til klumper og skape en ujevn hudtone. 


  Tips: (fest) fikser concealeren med et transparent pudder for en airbrushed-effekt.

 3. STEG #3 – PÅFØR PUDDERFOUNDATION

  Nå er øyeblikket du har ventet på her: hvordan påføre pudderfoundation. Avhengig av den ønskede finishen, kan en pudderbørste eller den medfølgende svampen brukes. Velg svampen for høyere dekning eller en makeupbørste for en mer naturlig finish. Dypp det valgte makeupverktøyet i pudderet og bank av overflødig pudder før du påfører produktet på ansiktet. Ikke påfør for mye på én gang. Påfør heller litt etter litt og ton produktet ut over huden til hele ansiktet er dekket. Gå deretter inn med en liten fluffy børste eller hold deg til svampen, og påfør litt mer pudder på de mer krevende områdene for å få høyere dekning og en jevn, plettfri hudtone. Kompletter foundationlooken med å påføre en pudderbronzer og/eller blush. Unngå mer kremete produkter, da dette vil få pudderet til å flytte på seg og skape en unaturlig finish.

  Maybelline Super Stay Activewear Foundation
 4. Steg #4 – SETTINGSPRAY

  Selv om det ikke er like nødvendig som for flytende foundationer, er det lurt å avslutte med settingspray for å gi looken din mer hold og skape et duggfriskt utseende med en matt finish.