ANSIKTSMAKEUP FRA A TIL Å

Hva er ikke-komedogen makeup?

MAKEUP SOM IKKE TETTER PORENE


Du har kanskje sett ordet "ikke-komedogen" skrevet på makeup eller hudpleie. Kanskje du ikke aner hva det betyr. Kanskje du slo det opp på nettet, og endte opp her på denne artikkelen. Velkommen!

HVA BETYR IKKE-KOMEDOGEN?

Ordet "komedogen" betyr enkelt sagt en tilstoppet pore, også kjent som en fremtidig kvise. Produkter merket med "ikke-komedogen" betyr at de er formulert for å være milde og ikke utløse kviser. Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke finnes noen standardkriterier for å bli merket som ikke-komedogen, så du må være klar over at ikke alt som er merket med "ikke-komedogen" er det samme. Hvis du er veldig bekymret for kviser og fet hud, bør du se etter produkter som både er oljefrie og ikke-komedogene. Og selv om det oftest er foundation og concealer som er ikke-komedogene, kan også annen ansiktssminke, som ansiktspudder og bronzer, falle i den porevennlige kategorien!

BESTE IKKE-KOMEDOGENE FOUNDATION: FIT ME FOUNDATION

Denne mattende foundationen minimerer porene, kontrollerer blankhet, skjuler rødhet og ujevnheter og gir et utseende som naturlig ut. Den er dermatologisk testet og passer til sensitiv hud.


Fit Me-produkter 

BESTE IKKE-KOMEDOGENE CONCEALER: INSTANT ERASER CONCEALER

Denne ikoniske, konsentrerte concealerformelen lar huden puste samtidig som den umiddelbart skjuler mørke ringer og fine linjer for å gi øyeområdet et freshere utseende.


Produktoppsett Instant Anti Age Eraser


BESTE IKKE-KOMEDOGENE CONCEALER: delete

Den lette concealerformelen dekker godt, men er samtidig utrolig skånsom mot huden. Den er dermatologisk testet og velegnet for sensitiv hud og inneholder verken olje eller parfyme. I tillegg er den vannfast, smitter ikke av og holder i opptil 24 timer.


produktoppsett superstay concealer