SKJØNNHETSTRIKS:

Unngå kakete makeup

Kakete makeup er ikke så søtt som det høres ut, og kan få enhver look til å briste eller bære. Selv noen av de beste makeup-artistene spør seg selv; hvorfor ser makeupen min kakete ut? Enkelt sagt handler det ikke om hvor mange produkter du bruker, men mer om hvordan du bruker dem. Les videre for å finne våre 5 beste tips og si farvel til kakete makeup en gang for alle!
 1. 1. UNNGÅ ØYNENE

  Husk denne gylne regelen når du skal oppnå et feilfritt utseende: Bruk kun foundation på kinnene, de ytre delene av ansiktet og T-sonen, og pass på at du ikke bruker foundation under øynene. De fleste av oss har en tendens til å bruke concealer under øynene, så hvis du først legger et lag med foundation, legger du bare på et ekstra, unødvendig lag som kan føre til tykk og kakete makeup.

 2. 2. TID FOR Å "BAKE"

  Denne lure teknikken, kalt “baketeknikken”, dreier seg om å påføre (litt) concealer under øynene og la den sitte i et par minutter. Dette gir den mer tid til å blende inn i huden, øker effektiviteten og dekningen og forhindrer at den umiddelbart forsvinner inn i makeupsvampen når du begynner å duse ut produktet.

  Maybelline New York, Instant Anti Age Eraser Concealer
 3. 3. VARM OPP PRODUKTENE PÅ HÅNDEN DIN

  Hvorfor ser foundationen min kakete ut? Et godt tips for å unngå kakete foundation ved bruk av kremprodukter, er å først påføre produktet på håndbaken. Dette lar deg varme opp produktet og gjøre det mer flytende, noe som gjør det lettere å tone ut produktet på huden. Ta produktet fra håndbaken din med en makeupsvamp eller myk børste og klapp det varsomt på huden for en sømløs finish.

 4. 4. BRUK RIKTIG FOUNDATION FOR DIN HUDTYPE

  Ute etter den Instafilter-finishen? Å bruke den rette foundationen for hudtypen din er et must. Om du har normal til fet hud, er SuperStay 24H Hybrid Powder Foundation og Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation flotte alternativer som absorberer overflødig sebum og forhindrer kakete makeup. Personer med tørr hud bør gå for en fuktighetsgivende foundation for å holde huden fuktet hele dagen, som for eksempel Maybelline Fit Me! Dewy + Smooth Foundation. Sørg også for at du finner den riktige foundation-nyansen! Prøv vår Foundation Finder og finn det perfekte produktet og nyansen for deg med et par klikk.

 5. 5. HVORDAN LYKKES

  Det ultimate tipset for å unngå kakete makeup er å bruke en svamp til å påføre settingsprayen. Fikser makeupen som vanligt med et presset pudder som Fit Me Matte + Poreless Powder for å jevne ut porenes utseende og kontrollere glansen. For å forsegle looken og gi en perfekt finish, spray en generøs mengde Lasting Fix Makeup Setting Spray på en svamp og klapp produktet lett på huden.