Concealer 101-tutorial

Concealer er et av de mest allsidige makeupproduktene fordi den kan skjule ringer under øynene, dekke urenheter, lysne opp ansiktet og konturere. Her finner du alt du trenger for å mestre grunnleggende concealer-teknikker.
 1. VELG RIKTIG NYANSE

  Begynn med å velge concealer-farger. For ringer under øynene, velg en farge som er lysere enn huden din for å lysne opp området. For kviser og rødhet vil du ha en farge som sømløst matcher hudtonen din.

  Maybelline Fit Me Concealer
 2. KOM I GANG

  Start med å påføre foundation før concealer. Dette vil hjelpe deg å bruke mindre concealer som vil gi deg et mer naturlig, stripefritt resultat.

 3. PÅFØRING

  Påfør concealeren i små streker som skal danne en omvendt trekant under øyet, med spissen pekende mot kinnet. Pass på at du ikke bruker for mye produkt fordi det kan føre til striper og rynker. Jevn ut og blend strekene ved å tappe forsiktig med ringfingeren, en concealerbørste eller en fuktig makeupsvamp.

 4. FIKSERING

  Fikser concealeren med en veldig lett påføring av transparent pudder (for mye pudder kan også føre til striper og rynker).

 5. RØDHET

  For å dempe rødhet, påfør små prikker med concealer der det er nødvendig (dette er noen ganger nødvendig på sidene av nesen) og blend inn ved å klappe forsiktig med ringfingeren, en concealerbørste eller en fuktig makeupsvamp.

 6. SKJULE KVISER

  For å dekke urenheter, start med å påføre en liten dråpe concealer for å dekke kvisen og eventuell rødhet rundt den. Prøv å ikke overdrive, da kan du risikere å fremheve kvisen i stedet. Blend forsiktig inn ved å klappe concealeren forsiktig på med fingrene eller en liten makeupkost.