1. girl 1 (2)

  VELG DIN EYELINER: FLYTENDE EYELINER MED PENSELTUPP

  Flytende eyelinere med penseltupp ser ut som en vanlig pensel fordi den har fleksible børstehår. Det tar litt tid å venne seg til fleksibiliteten, men det gir deg presisjon og den nøyaktigheten som trengs for å skape alt fra syltynne linjer til dristigere, grafiske uttrykk.

 2. macro 1

  VELG DIN EYELINER: FLYTENDE EYELINER MED FILTTUPP

  Eyelinere med filttupp er stivere enn en penseltupp, og passer derfor bedre når du skal tegne tykkere streker for mer dristige looks.

 3. macro 2

  KOM I GANG

  Hvis du planlegger å bruke øyenskygge; pass på at du legger den før du påfører en flytende eyeliner. Det vil hjelpe deg med å holde eyelineren på plass og motvirke at øyenskyggen dekker eyelinerstreken.

 4. macro 3

  TEGN PRIKKER PÅ MIDTEN AV ØYELOKKET

  Denne teknikken gjør det enkelt å forbinde prikkene til en linje og er mye enklere enn å tegne én lang perfekt linje. Start med å bruke en flytende eyeliner til å tegne en prikk på midten av øyelokket helt inntil vipperoten. Prikken skal være like tykk som du ønsker eyelinerstreken.

 5. macro 4

  TEGN PRIKKER I ØYEKROKENE

  Påfør en liten prikk i den innerste øyekroken der du vil at eyelinerstreken skal starte, og så en i ytre øyekrok der du vil at streken skal stoppe.  Deretter setter du en liten prikk der du vil at linjen skal slutte i en vinkel oppover og bort fra den ytre vippekanten.

 6. macro 5

  FORBIND PRIKKENE MED HVERANDRE

  Nå kan du forbinde prikkene til en strek. Tegn en linje mellom prikkene og fyll inn der det er nødvendig. Bruk en bomullspinne dyppet i sminkefjerner for å rette eventuelle feil og hjelpe til å skape en skarp linje. Ikke vær redd for gjøre feil, nesten alle proffe makeupartister bruker dette trikset for skape nøyaktige, jevne linjer.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.