Privacy Policy

RETNINGSLINJER FOR PERSONOPPLYSNINGER
Maybelline New York er forpliktet til å beskytte brukernes personlige opplysninger og ønsker å etablere et forhold til brukere som besøker Nettstedet basert på tillit, og har derfor etablert følgende retningslinjer for personopplysninger. For forståelse av retningslinjene, er det enighet om følgende definisjoner:

  • “Nettstedet”: betyr webområde på Internett som er tilgjengelig via følgende URL: http://www.Maybelline.no,
  • “Du” refererer til besøkende til Nettstedet,
  • “Vi”, “Maybelline New York.no” eller “Maybelline New York” refererer til skaperen av nettsiden, dvs. L’Oréal Norge AS.
  • “Samarbeidspartner” betyr ethvert selskap som kontrollerer Maybelline New York.no, kontrolleres av Maybelline New York.no eller er under felles kontroll med Maybelline New York.no og andre selskaper, samt eventuelle andre personer, fysiske eller juridiske, som har en forretningsmessig link til Maybelline New York.no.
For å holde oss oppdatert med den tekniske utviklingen og/eller endringer i loven, må vi endre dagens retningslinjer, og vi ber derfor om at du regelmessig holder deg oppdatert på innholdet.

Hvem omfattes av retningslinjene for personopplysninger?
https://www.maybelline.no vil vise åpenhet i forhold til personvern og ønsker å påminne deg om dine rettigheter på dette området.
Vi ønsker å påpeke at det for https://www.maybelline.no er selvklart at dine personlige opplysninger vil bli behandlet i samsvar med gjeldende bestemmelser i personopplysningsloven.
Denne personvernerklæringen dekker alle besøkende til Nettstedet vårt som ønsker å gjøre seg kjent med og få informasjon om våre produkter og tjenester vi tilbyr, samt delta i konkurranser som vi organiserer.
Vi ser det som åpenbart å ikke krenke personvernet til besøkende på Nettstedet vårt, og samler derfor ikke inn noen personlige opplysninger om deg uten forutgående varsel.

Hva er hensikten med innsamling av personopplysninger https://www.maybelline.no utfører?
Vi kan spørre deg om visse opplysninger for best å oppfylle våre kontraktsforpliktelser samt tilby deg best mulig service mens du navigerer på Nettstedet.
Derfor kan https://www.maybelline.no spørre deg om personlig informasjon, spesielt hvis du:

  • deltar i noen form for konkurranse eller kampanje som er sponset av oss og/eller noen av våre partnere.
  • svarer på undersøkelser på Nettstedet;
  • rapporterer et problem med vår nettside, eller noen av de tjenestene vi tilbyr deg. Du bør være oppmerksom på at hvis du skriver til oss, vil vi lagre en kopi av denne korrespondansen.
  • Går med til at svare på undersøgelser, som vi (eller nogle af vores samarbejdspartnere) udfører blandt internetbrugerne, og som anvendes til interne studier.

Når vi samler inn personlig informasjon vi vil, i den grad det er mulig, å inkludere en kobling til den gjeldende politikken.
Generelt utformet samling av personlige opplysninger til å tillate oss å bli kjent med deg bedre og dermed tilpasse tilbudene våre for å møte dine behov.
Brukeren samtykker også at Maybelline New York, kan gå på personlige data knyttet Bruker til Maybelline New York partnere.

COOKIE POLICY

Informasjon om informasjonskapsler
www.Maybelline.no

1) Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din (PC, nettbrett eller mobil) når du er på Internett, deriblant på L'Oréal-gruppens nettsider.
Vi bruker hovedsakelig disse informasjonskapslene for å gi deg en bedre brukeropplevelse og bedre funksjonalitet når du besøker nettsidene våre, f.eks. ved å gjenkjenne deg neste gang du logger på og tilby innhold som er tilpasset dine forventninger og interesser.
Vi bruker også disse filene til å samle inn trafikkstatistikk og til å finne ut hvordan du oppdaget nettsidene våre.

2) Hvilke informasjonskapsler bruker vi?
Alt etter hvilken enhet du har, bruker vi informasjonskapsler til å:
identifisere og lære mer om deg, slik at vi kan tilby deg tilpasset nettlesing
sørge for sikker surfing og bekjempe svindel
sørge for sikker nettlesing og bekjempe svindel
tilby innhold forbundet med dine interesser.
foreslå salgstilbud som særlig tar hensyn til dine preferanser og siste kjøp
For mer informasjon om informasjonskapslene som brukes på denne enheten, klikker du her.

3) Hvordan angir jeg innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren?
Nettleseren er vanligvis innstilt slik at den som standard godtar informasjonskapsler, men du kan enkelt justere dette ved å endre disse innstillingene.
Hvis du velger å deaktivere informasjonskapslene i nettleseren, er det imidlertid ikke sikkert at du vil kunne dra nytte av alle funksjonene som tilbys på nettsidene våre.
For mer informasjon om nettleserinnstillinger, se følgende lenker:

  • http://www.aboutcookies.org/(på engelsk),
  • Internet Explorer™: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9,
  • Google Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en,
  • Safari™: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=en_US,<:li>
  • Firefox™: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences,
  • Opera™: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html.

4) Godtar vi informasjonskapsler fra tredjeparter?
Informasjonskapsler fra nettstedene til tredjeparter kan lagres på enheten din og er ment å tilpasse og/eller forbedre innholdet (inkludert annonser) som du kan bli tilbudt under navigeringen. Alt etter støtter, kan flere informasjonskapsler fra tredjeparter lagres, deriblant:
Innhold på sosiale nettverk: Vi kan publisere innhold fra sosiale nettverk på våre støtter. Ved å sjekke dette innholdet på våre støtter kan en informasjonskapsel fra dette sosiale nettverket dermed lagres på enheten din.
Vi anbefaler deg å lese disse sosiale nettverkenes retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.
Flash: Flash-informasjonskapsler er filer som lagres av programvaren Flash. Dette verktøyet blir ofte brukt som en forlengelse av nettleserne for å kunne vise dynamiske objekter som animert grafikk eller videosekvenser. Flash-informasjonskapsler kan dermed ha blitt installert da du begynte å bruke denne applikasjonen. Vi anbefaler deg å lese retningslinjene for informasjonskapsler på nettstedet www.adobe.com.

5) Plasserer vi informasjonskapsler på støtten til tredjeparter?
Vi kan plassere informasjonskapsler på nettstedene til partnerne våre for å reklamere for våre merkevarer og/eller produkter.
Disse informasjonskapslene brukes hovedsakelig til å presentere innhold som er interessant for deg, og til å evaluere bruken av innholdet vårt (inkludert annonser).

6) Hvilke informasjonskapsler brukes på dette nettstedet?
Per 12/09/2014 brukes følgende informasjonskapsler på dette nettstedet:

Cookie and Status: Cookie Acceptance (necessary)
Name: CookiesRefused
Purpose: Registrerer om du har godkjent bruk av informasjonskapsler på nettstedet. Inneholder ingen brukerinformasjon. Denne informasjonskapselen blir værende på datamaskinen din etter at økten er avsluttet.

Cookie and Status: Cookie Banner (necessary)
Name: CookiesAccepted
Purpose: Registrerer om du har sett banneret for informasjonskapsler på nettstedet. Inneholder ingen brukerinformasjon. Denne informasjonskapselen blir værende på datamaskinen din etter at økten er avsluttet.

Cookie and Status: Session ID (necessary)
Name: ASP.NET_SessionId
Purpose: Påkrevd for å navigere fra den ene siden til den andre og for å beholde innloggings-/utloggingsinformasjonen din under besøket. Den samler inn informasjon i anonym form ved å bruke en unik identifikator. Utløper når du avslutter økten.

Cookie and Status: Google Analytics (optional)
Name: utma, utmb, utmc, utmz
Purpose: Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan de besøkende bruker nettstedet.
De er plassert på nettstedet av Google, Inc., et amerikansk selskap. De samler inn informasjon i anonym form, herunder antall besøkende på nettstedet, hvor disse kom fra, og hvilke sider de besøkte på nettstedet. Denne informasjonen brukes deretter av Google til å utarbeide rapporter for oss og for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Hvis du vil ha mer informasjon, se http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Cookie and Status: Commerce Connector (Optional)
Name: ccuuid_{shopId}
Formål: Er nødvendig for sporing av salget for å finne ut om kjøpet fra en forhandler er formidlet via Commerce Connector. Informasjonskapselen brukes kun av Commerce Connector i videresendingsøyeblikket hvis forhandleren som brukeren har valgt, deltar i salgsrapporteringen. Etter en vellykket formidling slettes informasjonskapselen automatisk eller den utløper automatisk etter 7 dager hvis det ikke er foretatt noe kjøp innen da. Informasjonskapselen lagrer bare tekniske egenskaper og ingen data som kan brukes til å foreta noen direkte eller indirekte konklusjoner om brukerens identitet.

Avvis eller godta valgfrie informasjonskapsler fra nettstedet
Jeg godtar de valgfrieinformasjonskapslene på dette nettstedet
Jeg avviser de valgfrie informasjonskapslene på dette nettstedet

Ved å klikke på «Jeg avslår», kan du avslå installeringen av de aktuelle informasjonskapslene på enheten din. De funksjonelle informasjonskapslene som er fastsatt som obligatoriske, kan imidlertid ikke deaktiveres da de er nødvendige for at du skal kunne navigere på nettstedet.
Husk: Hvis du deaktiverer informasjonskapsler gjennom nettleseren din, deaktiverer du alle informasjonskapsler, inkludert de som kreves for at nettsidene våre skal fungere skikkelig.

Mer informasjon om Commerce Connector-informasjonskapselen: >Kjøp nå-knapp
Vi linker til et utvalg av forskjellige nettbutikker fra vårt nettsted. Linkingen skjer via en >Kjøp nå-knapp< eller="" gjennom="" en="" butikklogo="" for="" hver="" enkelt="" forhandler.="" hvis="" du="" klikker="" på="" linken,="" vil="" vår="" partner="" –="" commerce="" connector–="" lagre="" en="" informasjonskapsel="" på="" din="" enhet="" i="" en="" begrenset="" periode="" (normalt="" 7="" dager).="" hvis="" du="" foretar="" et="" kjøp="" fra="" forhandleren="" innenfor="" dette="" tidsrommet,="" kan="" commerce="" connector="" åpne="" informasjonskapselen="" for="" å="" samle="" inn="" informasjon="" om="" ditt="" kjøp="" fra="" forhandleren="" så="" snart="" du="" kommer="" til="" forhandlerens="">
Commerce Connector vil ikke motta noen informasjon som brukes til å identifisere deg, men kun informasjonskapselens særskilte nummer. Commerce Connector vil benytte informasjonen om kjøp som er innhentet for å lage anonymiserte salgsstatistikker om våre produkter som er kjøpt via linken, og vil da forsyne oss med slike statistikker.
Hvis du ønsker mer informasjon om denne «salgssporingen» eller ønsker å vite hvordan du kan deaktivere den, kan du lese personvernreglene for Commerce Connector.
https://www.commerce-connector.com/website/en/policy-en/policy_cco/#optout

Oops, it looks like you're not logged in! Please Or opprett en bruker.