KONTAKTINFORMASJON & SPØRSMÅL

Hei, Jeg er Maybellines skjønnhetsrådgiver, og jeg er her for å svare på spørsmål du måtte ha om våre produkter og tjenester. Vennligst velg fra listen av spørsmål under eller send inn dine egne spørsmål.
Maybellines produkter kan kjøpes hos forhandlere av massemarkedsprodukter, kosmetikk-kjeder tekstilkjeder og i supermarkeder over hele verden. Vi selger ikke produktene våre direkte selv.  
For å finne et bestemt produkt, vennligst gå tilbake til websiden og klikk på produktet du er interessert i. Finn den nyansen du gjerne vil kjøpe og velg den.
Da vil du kunne velge ‘KJØP’ fra våre forhandlere på nett.  Ser du etter en bestemt nyanse?  Noen nyanser kommer kun i begrenset opplag og er derfor tilgjengelig kun for en kort periode. Disse Limited edition-nyansene selges kun i spesielle display og vil ikke være tilgjengelige i vårt klassiske standardutvalg av produkter. Når disse nyansene er utsolgt, er det ikke mulig å kjøpe dem mer.

Vi beklager men vi har (for øyeblikket) ingen kuponger eller vareprøver eller tilbud å sende deg?

Vi tilbyr kuponger og kampanjer i lokale aviser, søndagstillegget, magasiner og butikker. Du kan også finne spesialtilbud og kuponger på nettstedet vårt under "Hva er nytt" ved å klikke her.Vi tilbyr kuponger og kampanjer i lokale aviser, søndagstillegget, magasiner og butikker. Du kan også finne spesialtilbud og kuponger på nettstedet vårt under "Hva er nytt" ved å klikke her.
For å finne det rette Maybelline-produktet og nyansen for deg, vennligst gå til Makeup Beauty Studio på vår webside ved å klikke her.

Vi beklager men dette produktet fra Maybelline New York er gått ut av sortiment. Dessverre er det ikke mulig å kjøpe utgåtte produkter. Vi håper du finner et annet produkt fra Maybelline New York som du blir like fornøyd med.

Alle ingrediensene vi bruker i et produkt står oppført i ingredienslisten  på pakningen eller på en etikett på selve produktet.  For produkter som er for små til at det er plass til en etikett på selve produktet kan du finne en separat ingrediensliste på displayenheten i butikken.

Jeg har noen emner som kanskje kan være til hjelp. Klikk på et emne fra utvalget under.
Når du har valgt emne, gå tilbake hit for å få svar.
Takk for din interesse for Maybelline, et merke eid av L'Oréal USA, Inc. 

L’Oréal tester ikke noen av sine produkter eller ingredienser på dyr, noen steder i verden, eller delegrer denne oppgaven til andre. Et unntak vil kun være mulig dersom regulatoriske myndigheter krever det av sikkerhetsmessige eller regulatoriske hensyn. 

For fullstendig informasjon om dette emnet, vennligst klikk her

Du kan nå oss på telefon 
NO: +47 815 59 299

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.