1. texture

  VELG RIKTIG NYANSE PÅ CONCEALEREN

  Start med å bestemme hva du skal bruke concealeren til. Til mørke ringer under øynene skal du velge en nyanse som er lysere enn hudtonen din for å lysne området.
  Til urenheter og rødhet vil du ha en nyanse som matcher hudtonen din og kan tones ut på en sømløs måte.

 2. girl 1

  KOM I GANG

  Start med å påføre foundation før concealer når du legger makeup.  På den måten trenger du mindre concealer, noe som gir et mer naturlig resultat og sikrer at produktet ikke legger seg i fine linjer.

 3. girl 2

  PÅFØRING

  Påfør litt concealer som en omvendt trekant under øyet, der tuppen peker mot kinnet.  Pass på at du ikke påfører for mye produkt, fordi det da kan legge seg i striper. Jevn ut og blend concealeren ved å klappe lett med ringfingeren, en concealerbørste eller en fuktet makeupsvamp.

 4. girl 3

  FIKSERING

  Fikser concealeren med et lett sveip med transparent pudder, ikke bruk for mye pudder da risikerer du at det striper eller legger seg i fine linjer.

 5. macro

  RØDHET

  For å skjule rødhet kan du påføre små prikker med concealer direkte på det berørte området (dette er ofte nødvendig på siden av nesen). Jevn ut og blend concealeren ved å klappe lett med ringfingeren, en concealerbørste eller en fuktet makeupsvamp.

 6. boy

  KORRIGERING AV URENHETER

  For å skjule urenheter skal du starte med å påføre en bitteliten prikk med concealer bare for å dekke over urenheten og eventuell rødhet som er rundt den. Forsøk å påføre minst mulig, hvis ikke kan du risikere at du fremhever urenheten istedenfor å skjule den. Ton forsiktig ut ved å klappe lett over concealen med fingrene eller en liten makeupbørste.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.