Forleng følelsen av endeløse sommernætter

Hold sommergløden levende med denne ultimate duoen fra Maybelline New York. NYE Sunkisser Blush og Superstay Skin Tint Foundation gir deg langvarig glød med solkyssede kinn som stråler av varme. Glow Duo er sommer på flaske.

Nye Sunkisser Blush

For en naturlig solkysset glød. En flytende rouge som er lett å påføre. Passer perfekt til ulike hudtoner, er enkel å tone ut og gir huden en frisk og fuktet følelse. Holder i opptil 20 timer*. 6 nyanser, beriket med E-vitamin og en formel som smelter inn i huden. * *Selvevaluering, n=150

Finn ut mer

Superstay Skin Tint Foundation

Grunnlaget for en strålende sommer. En perfekt, lett foundation som gir en glødende og naturlig finish. Formelen er beriket med Cg-vitamin og gir huden en frisk glød samtidig som den dekker ujevnheter og rødhet.

Finn ut mer

Sminke for nybegynnere. Guiden som gir deg et strålende resultat.

Sminke handler mye om personlighet. Selvfølgelig spiller ting som øyeform, øyenfarge og benstruktur en rolle, men fremfor alt skal sminke være gøy. Det du liker, bør du gjøre. Men her er noen tips og triks for deg som ønsker å lage en sminke som gir et sunnere utseende og følelse – en glød. Her er et par strålende tips.

 1. Strålende tips 1. Forbered huden

  Det er viktig å forberede huden ordentlig før du påfører sminke for å oppnå maksimal effekt. Det gjør du ved å rense den og gjerne peele huden skånsomt – det vil si fjerne døde hudceller for å få frem nye og friske. En god ansiktsvask anbefales for å rense huden grundig. Avslutt renserutinen med en fuktighetskrem.

 2. Strålende tips 2. Påføring

  Start med å påføre Superstay Skin Tint Foundation som en base på huden. For å varme opp formelen er det lurt å påføre et par dråper av produktet på håndryggen. Dette hjelper kremen med å smelte lettere inn i huden. Formelen lysner opp og gir en naturlig dekning.

 3. Strålende tips 3: Tilfør varme og glød

  Neste steg er å påføre Sunkisser for ekstra varme og glød. Påfør små prikker av produktet på huden og masser det inn for å få ekstra glød. Hvis du ønsker å skape en solnedgangsinspirert look, kan du bruke flere nyanser av produktet for å få et rødmende utseende.

 4. Strålende tips 4. Se etter sminke som elsker huden din

  Det er enkelt. Huden din stråler når den er godt tatt vare på. En av de viktigste tingene for å ta vare på huden din er å tilføre fuktighet. Dette gjelder for alle hudtyper. Fra tørr, normal og fet hud til hud med tendens til akne. Det er her hudvennlige sminkeprodukter kommer inn. Sammen med fuktighetskremer som fukter huden din. Utover det, la din stil og smak avgjøre hvilke fargevalg og kombinasjoner som passer for deg.

Transkripsjonen for denne videoen er ikke tilgjengelig. Hvis du trenger mer informasjon om dette innholdet, kan du kontakte oss via [markedskontaktinformasjon].