MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_264_NO_1400x540px (1)

Zara Larsson er det nye ansiktet til Maybelline New York i Norden i 2024

Stockholm, 7 april 2024: Maybelline New York, det ikoniske makeupmerket som hylles for sine innovasjoner og evne til inkludering, er stolt over å kunne presentere samarbeidet med det svenske popfenomenet Zara Larsson, som har blitt utnevnt til merkets nordiske ansikt i 2024.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S01_164_NO_1400x540px (1)
Zara Larssons stjernekvaliteter, utstråling og sterke selvtillit kombinert med hennes lidenskap for å uttrykke seg selv er helt i tråd med Maybellines ønske om å hylle individualitet og omfavne mot og fryktløshet. Zara Larsson har trollbundet publikum over hele verden med sine magiske konserter og inderlige tilstedeværelse og passer perfekt for Maybelline.
240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S02_178_NO
”Zara er uten tvil en av de største og mest innflytelsesrike popikonene i vår tid. Hun uttrykker både feminitet og en nyskapende, kul attitude, dette gjør henne til en perfekt match for Maybelline New York, som står for retten til å uttrykke seg dristig og med selvtillit gjennom makeup. Hun er en inspirasjon for sin generasjon og vi er utrolig stolte over at hun nå er en del av Maybelline-familien”, sier Ioanna Christopoulou, General Manager L’Oréal Nordics CPD.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_375x562px
For Zara Larsson føles samarbeidet med Maybelline som et naturlig valg. I det kommende året vil hun medvirke i utvalgte Maybelline-kampanjer. ”Makeup og musikk har alltid hørt sammen - begge er en måte å uttrykke seg på”, sier hun. ”Jeg håper det [samarbeidet] får frem det beste i folk.” Og hennes favorittprodukt fra Maybelline? ”Jeg elsker den nye Build-A-Brow og Instant Eraser-concealeren. Min første mascara var den klassiske rosa og grønne Great Lash, og den holder fortsatt stand!”.
Makeup har vært en del av Zara Larssons liv siden hun var liten. ”Det føles som jeg ble introdusert for det [makeup], sakte men sikkert, når jeg skulle stå på scenen ”, minnes hun. ”Vi pleide å ha danseforestillinger på skolen - og da gikk det i teatersminke. Et tykt lag med foundation (som kaket seg) i hele ansiktet, masse volum på øyenbryn og vipper, og rød leppestift, selvfølgelig. Jeg var vel elleve-tolv år”. I dag fungerer makeup som en måte å booste kreativitet og selvtillit på, spesielt nå som hun akkurat har startet Europa-turneen for sitt siste etterlengtede album Venus som kom ut tidligere i år. ”På scenen er det et must! Det spiller ingen rolle hvor markerte trekkene dine er eller hvor tykke bryn du har, det syns ikke på scenen. Dessuten er det jo kult å legge på ulike farger og glitter som fanger lyset”, sier Zara Larsson. ”Til hverdags liker jeg å føle meg som en fresh versjon av meg selv, å få folk til å tro at jeg har fått meg en god natts søvn ”.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_1400x540px (1)
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.