HVORDAN STYLE ØYENBRYN

ALL

Ekspertene sier at brynene har to viktige funksjoner: forhindre at svette og regn renner inn i øynene og å utrykke følelser. Men får vi lov å legge en ting til - de kan få oss til å se fantastiske ut! Det er helt utrolig hvor stor betydning øyenbrynene har. For få, tynne, uregjerlige, buskete eller andre ting som gir deg følelsen av at ansiktets symmetri ikke helt stemmer.

Så for å hjelpe deg med å få velformede bryn slik du ønsker, kommer vi her med våre beste tips - 8 faktisk for å være nøyaktig - for å style øyenbrynene - og vi mener ikke plukking eller klipping. Vi snakker om øyenbrynsmakeup.

emily_beauty_mny_maky_browextensions_launch_1440x1440

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #1: START ENKELT

Hvis du er fersk når det kommer til å style bryn hold deg til brynsprodukter som er enkle å bruke som en farget brynsgele eller mascara som du enkelt kan børste på og som farger og temmer brynene med bare  noen få strøk.
Tip 1

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #2: IKKE START INNERST PÅ BRYNET

Merkelig, ikke sant? Det virker som det mest logiske stedet å begynne brynstylingen, men det er altfor lett å påføre for mye innerst. Istedenfor kan du begynne på midten eller ytterst ved halen på brynet for å unngå å få for mye på.

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #3: BRUK LETT STRØK

Uansett hvilken metode du velger, så husk å bruke små, lette hårlignende strøk. Du har kanskje sett makeupartister som tegner opp perfekte bryn med én enkelt bevegelse - men de er proffe. For resten av oss er det best med små, skrå strøk.
Tip 3

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #4: FILL INN TYNNE OG GLISNE FELTER

I dag finnes det så mange muligheter for å få naturlig utseende bryn. Et eller to strøk med vår nye Brow Extensions Fiber Pomade penn gir umiddelbart fyldige bryn, med et naturlig utseende takket være de hårlignende fibrene som limer seg til brynshårene og gir en tykkere og fyldigere effekt.
Tip 4

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #5: DUS UT HARDE LINJER

Et perfekt formet bryn ser fantastisk ut på trykk, men i det virkelige livet, kan det bli litt mye. Dus ut alle tydelige linjer fra brynsblyanten, og bruke gjerne en spoolie-børste for å gjøre ytterkantene mindre tydelige.
Tip 5

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #6: PASS PÅ YTTERST

Halen, eller ytterst på brynet har lett for å blir glemt til fordel for midten og innerst på brynet. Dette fører til manglende balanse på brynet, noe som ikke er så pent.

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #7: START LETT

Og fyll på med flere produkter etter hvert. Når du har kommet halvveis, gå litt tilbake, og betrakt deg selv i speilet for å sjekke jobben. Hvordan det ser ut? Har du glemt et sted? Er det litt tungt på venstre side? Brynene trenger å sjekkes på flere punkter for å finne den rette balansen.
Tip 7

HVORDAN STYLE ØYENBRYN TIPS #8: FREMHEV DIN EGEN FORM, IKKE SKAP NOE HELT ANNET

Følg dit eget bryns naturlige form heller enn å forsøke å gjenskape noen andres bryn.
MBL_VTO_Find_My_Shade_Driver_1080x1080_v1__phonelower (1)
Har du blitt inspirert av disse tipsene men trenger hjelp til å finne din perfekt brynsform eller det rette brynsproduktet? Prøv vårt verktøy - Brow Play Studio for å få personlige anbefalinger!

HOTTEST PRODUCTS

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.