1, 2, 3 og du er GOOD TO GLOW

Prøv Instant Perfector 4-in-1 Glow for en flott base med glød. Legg til Instant Eraser for highlight og sett prikken over i-en med din favoritt Lifter Gloss for fuktede og blanke lepper
Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York gir deg fordelene til fire produkter i bare ett steg. Den glødgivende veganske* formelen virker som en base, skjuler, jevner ut og highlighter i ett steg! Et supert alt-i-ett produkt for umiddelbar strålende glød med lett dekning! Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York kommer med en svampapplikator som gjør det enkelt å sveipe produktet på huden.
*Uten ingredienser av animalsk opprinnelse.

 
Instant Anti-Age Eraser Concealer fra Maybelline New York er en concealer du kan bruke for å dekke, konturere og lysne områder. Denne multianvendelige concealeren gir en strålende, naturlig finish og har en formel som føles lett på huden og gir fukt i opptil 12 timer*. Innebygd svampapplikator gjør det enkelt og behagelig å påføre. Finnes i flere ulike nyanser. Passer til sensitiv hud. Tilstopper ikke porene. Vegansk formel**.
 *Selvevaluering, 100 personer
**Ingen ingredienser av animalsk opprinnelse 

 
Liftergloss fra Maybelline New York gir leppene dine et fyldigere utseende. Formelen er beriket med hyaluronsyre for å gi leppene fukt hele dagen uten å føles klissete. Finnes i mange fine nyanser og er den perfekte glossen for en komplett look.


Ta med ditt kit og bli klar for GLOWTIME!

Prøv den enkle 3-stegs GLOW rutinen så er du GOOD TO GLOW på et blunk

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.