ALL

LÆR DEG Å HÅNDTERE DET NÅR LIVET GJØR VONDT - DET ER VIKTIG Å SNAKKE OM MENTAL HELSE

Maybelline vil hjelpe til å avstigmatisere mentale utfordringer og bidra med å dele forskjellige verktøy som kan gjøre det lettere å navigere i de vanskelige samtalene og å søke hjelp når livet gjør vondt. Hos Maybelline vil vi også gjerne oppfordre til mer åpenhet og støtte da mange som lever med ensomhet, lavt selvbilde eller angst og depressive tanker ofte ikke føler seg trygge nok til å snakke med venner eller familie om sine opplevelser. 

Men før du bestemmer deg for å forsøke å hjelpe noen andre, spør deg selv om du er forberedt og om du greier å skape de rette forutsetningene for personen det er snakk om.  Under gir vi deg noen gode råd for hvordan du kan snakke om mental helse.

Har du behov for å snakke med noen?

OM MENTAL HELSE UNGDOM
'' Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 36 år. Mental Helse Ungdom jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Våre verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd. Sitter du på tanker, erfaringer eller følelser du ikke klarer å snakke med dine nærmeste om? Mangler du følelsen av fellesskap? '' Her kan du få hjelp.  

MANGLER DU FØLELSEN AV FELLESSKAP?

HER KAN DU FÅ HJELP

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.