Alt du trenger å vite om Maybellines lipglosser

Når det kommer til kosmetikk, kan det være veldig nyttig å forstå hvordan ingrediensene i produktene du bruker faktisk fungerer. Så med det i tankene, la oss fortelle deg mer om to Maybellines lipglosser – Lifter Gloss og den helt nye Lifter Plump. To leppeprodukter utviklet for å skape lepper som ser fyldigere ut og et langvarig resultat.

INGREDIENSER

Lifter Gloss: Innovativt blandet med hyaluronsyre – et sukker som finnes naturlig i huden din og fungerer som en supersvamp som tiltrekker og holder vann i leppene dine – Maybelline Lifter Gloss gir deg hydrerte, fyldigere lepper. Når den brukes i lipglosser, sørger denne aktive ingrediensen for at komponentene er behagelig å ha på, næringende og kan gli smidig og jevnt på.

Lifter Plump: Hva er i plumpende lipgloss? Utviklet med Lifter Plump-teknologi som kombinerer chilipepper med 5 % Maxi-Lip, fungerer denne chilileppeplumperen for å øke blodsirkulasjonen til leppene og fremme kollagensyntesen, og sikrer at leppene er fyldige og mer naturlig pigmenterte over lengre tid. 

FINISHER

Lifter Gloss: Tilfører leppene fuktighet for å fremme en jevnere leppeoverflate og forbedre dens naturlige konturer. Formulert for å ikke være klebrig, virker leppene fyldigere og løftet med høy glans.
  
Lifter Plump Ved å bruke chilipepperekstakt gir denne Maybelline plumpende lipglossen en intens varme ved påføring som synlig fyller leppene og reduserer forekomsten av linjer i leppene. 

Våre Maybelline leppeplumpende- og løfteglosser er også utviklet med en XL-applikator, for enkel påføring med ett sveip.

FARGER

Begge Maybelline Lifter Glosses kommer i en rekke gjennomskinnelige og rike fargevariasjoner. Lifter Gloss er tilgjengelig i et omfattende utvalg av forskjellige moderne farger, mens Lifter Plump chilipepper lipgloss tilbyr et mer eksklusivt utvalg med unike forslag. Enten du foretrekker en subtil, naturlig finish eller en dristig, iøyenfallende leppefarge, er dette brede utvalget ekstremt inkluderende, med noe for enhver preferanse og hudtone.