LIP GLOSS FUN FACTS

ALL

Det sies at leppestiften ble først oppfunnet for tusenvis av år siden av fryktløse ‘glamasoner’ som ville ha litt farge på leppene samtidig som de skulle temme ilden og skape en sivilisasjon. Men, visste du at dagens lipgloss ikke ble oppfunnet før 1930? Det er faktisk sant, før Max Factor, et geni innenfor filmsminke, fant ut at en sexy blank glans på leppene fremhevet kvinnenes lepper, uansett fasong og størrelse, klarte kvinner seg uten.

I dag er lipgloss en av de bestselgende kategoriene innen makeup og det den har ført til en en million nye variasjoner av produktet. Farget, plumping for fyldige lepper, langvarig, med smak, med skimmer ... listen bare fortsetter. Som en generell regel kan man si at jo tykkere og mer glansfull lipglossen er, jo mer ‘klebrig’ blir den. Mykere, mere balm-lignende formler gir en mer naturlig glans, men de ‘forsvinner’ også fortere fra leppene. Fargede lipglosser gir leppene et hint av farge, men ikke like mye som en leppestift.

De nyeste formlene lages med hudpleielignende egenskaper for å fukte og pleie leppene. Vår NYE Lifter Gloss er beriket med hyaluronsyre som gjør leppene synlig glattere og fremhever leppekonturene for at leppene skal se større og fyldigere ut.

OM LIP GLOSS

Folk ELSKER glansfulle ting og lipgloss gir den ekstra teksturen og glansen. Med leppestift kan det gå feil på en rekke måter - farger som ikke er kledelige, tørr konsistens, leppestift som smitter av eller forsvinner - lipgloss derimot, er superenkelt å bruke og det er vanskelig å gjøre noe feil.

NÅR BURDE JEG VELGE LIP GLOSS?

Dette er et 24/7 type produkt.  Påfør det når du vil for å se mer pyntet ut. Du kan også påføre lipgloss over din favorittleppestift, lip laquer eller leppeblyant for å gi ekstra glans og fuktighet.

HVA ER FORSKJELLEN MELLOM LIPGLOSS OG FLYTENDE LEPPESTIFT?

Noen blir forvirret over forskjellen mellom disse to produktene, så la oss gjøre det klart: Lipgloss er forskjellig fra en flytende leppestift selv om pakningen ofte ser lik ut. Flytende leppestift er pigmenter i en kremformel som påføres leppene med en applikator for fylle inn leppefargen, mens lipgloss er et ekstra skinnende blankt topcoat i en transparent eller farget nyanse, som du kan bruke alene eller over en leppestift.

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.