SETTING SPRAY

ALL

Vet du ikke helt hvordan setting spray brukes? Det kan være nyttig å kunne! Spesielt hvis du er glad i å bruke sminke. (Og det tror vi at du, er siden du leser dette nå). Setting spray er sminkeverdenes «hårspray», en usynlig mist som fikserer makeuplooken.

product_laydown_lasting_fix_make_up_setting_spray_1_dmi_image_na_no-cta 1

VIRKER EGENTLIG SETTING SPRAY?

Ja, det virker, det er helt sant. Makeupartister sverget til det - og vår Lasting Fix Setting Spray er en av favorittene. Etter at du har brukt masse tid på å legge den fineste looken, er det lurt å prioritere den siste finishen med spray helt til slutt som sørger for at eyeliner, øyenskygge, leppestift og foundation sitter som det skal — og ser fint ut — hele dagen eller kvelden. Det er ekstra nyttig for å holde makeupen på plass i varmt vært eller regn.
Lasting-fix-spray-step-by-step-static-R3 1

HVORDAN BRUKE SETTING SPRAY?

Det er superenkelt: Når du er ferdig med å legge makeup, inkludert pudder og mascara, hold flasken ca. 30 cm fra ansiktet, lukk øynene og spray lett over hele ansiktet. Hvis du lurer på om du skal velge setting pudder eller setting spray, så er det greit å vite at du ikke trenger å bruke begge deler. Men hvis du gjerne vil kjøre dobbelt, så er det også helt OK. Spray misten over pudderet, og huden vil se fløyelsmyk og matt ut.

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.