Hvordan Bruke Setting Pudder

ALL

Setting pudder (eller fikseringspudder) har samme funksjon som når du bruker hårspray for en siste finish, det fikserer den looken du har skapt! Fikseringspudderet er et "usynlig" steg i makeup-rutinen som bokstavelig talt fikserer ansiktsmakeupen på huden, for å sikre at den blir der den skal. Å "fiksere" makeupen betyr at alt skal holde seg plettfritt så lenge som mulig.

product_laydown_lasting_fix_loose_setting_powder_2_dmi_image_na_no-cta

HVORDAN VIRKER SETTING PUDDER?

En tommelfingerregel innenfor makeup, når du bruker et lag vått og et lag med tørt produkt sammen, så ‘smelter de sammen’ og makeupen varer lenger. Tradisjonell flytende foundation og concealer er ‘våte’ produkter, mens setting pudder er ‘tørt’. Det er også veldig fint, slik at du kan legge et lag over våte produkter uten å være redd for at det skal se kakete eller oversminket ut.

HVOR PÅFØRER JEG SETTING PUDDER?

Overalt der du vil at makeup skal sitte lenger og se plettfri ut. Tidligere var det vanlig å bruke pudderet over hele ansiktet, men nå som fresh og duggfrisk hud er trenden, brukes pudderet mer på strategiske steder. Litt på nesen eller haken, hvor som helst der huden har lett for å bli blank eller fet og du har behov for at sminken skal dekke lenger.
Lasting-fix-powder-step-by-step-static-R3

HVORDAN PÅFØRER JEG SETTING PUDDER?

Setting pudder er en av de få skjønnhetsproduktene som ikke kan påføres med fingrene. Du trenger helt klart en makeupbørste for å gi best mulig dekning. Bruk en stor, fyldig og myk børste slik at du påfører på størst mulig område i hver sveip. Sveip alltid over alle konturer i ansiktet (under øynene, ved nesevingene, langs kjevelinjen, etc.)

HVILKET SETTING PUDDER ER BEST?

Our Lasting Fix Loose Setting Powder er et gjennomsiktig pudder som du legger over og under flytende makeup (som foundation eller concealer) for å holde det på plass samtidig som det minimerer blankhet og olje . Ikke bekymre deg - det vil ikke tilføre eller fjerne farge fra hud eller makeup, det er bokstavelig talt usynlig. Vår Fit Me Matte + Poreless Pudder kan også brukes til å fiksere makeup, men det har et hint av farge og dekker også litt.

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.