HVORDAN SKAPE RØDE OMBRE-LEPPER

ALL

Det finnes ikke en bedre tid å gå for røde lepper enn i ferietiden - selv om du egentlig ikke er ‘røde lepper-typen’. Det som er så fantastisk med røde ombre-lepper er hvordan det tar den mest klassiske looken, og gir den en ny moderne vri ved å bruke to forskjellige nyanser i rødt, en lys og en mørk. Den optiske illusjonen gjør at leppene ser ekstra fyldige og store ut og det lille hintet av rødbrunt toner ned ‘dramaet’ litt, slik at looken blir lett å bære.

 1. 1 beautymacrosuperstayombrelips

  HVORDAN SKAPE RØDE OMBRE-LEPPER STEG 1 START MED EN MØRK RØD NYANSE

  Merk opp leppene med en flytende leppestift i en dyp rødbrun nyanse. Fyll også inn leppenes ytterkanter med den samme fargen, slik at kun midten av leppen er bare.

 2. 2 beautymacrosuperstaymatteinkpioneerholidaydmiimagenanocta

  HVORDAN SKAPE RØDE OMBRE-LEPPER STEG 2 LEGG ET LAG MED KLAR RØD

  Bruk en klassisk kirsebærrød nyanse for å fylle inn midten av leppene. Pass på at du ikke dekker over den mørkerøde fargen du brukte på ytterkantene av leppene. Deretter toner du forsiktig ut mellom fargene slik at det blir en sømløs overgang der man ikke kan se hvor den ene fargen starter og den andre stopper.

 3. beauty_macro_contoured_lips_1_holiday_dmi_image_na_no-cta

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.