HVORDAN FÅ GLASSHUD-LOOKEN

ALL

90-tallet var matt, 2000-tallet var kremet og fra 2010 var det alt mulig forskjellig. Og når vi nærmet oss 2020? Jo, da handlet det om glasshud!

product_laydown_glass_skin_make_up_setting_spray_5_dmi_image_na_no-cta

HVA ER GLASSHUD?

Glasshud er en trend som handler om eksepsjonelt jevn, strålende, duggfrisk hud som ser helt plettfri og perfekt ut - som glass. Den fremstår så fyldig, fuktet, myk og smidig at den bokstavelig talt gløder. Navnet og skjønnhetstrenden startet som så mange andre, med K-Beauty, og ble populær og internasjonalt kjent da influencere og kjendiser viste frem glasshuden sin på sosiale plattformer.

MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_Before-After-Giza_1x1

HVORDAN FÅ GLASSHUD-LOOKEN VED HJELP AV MAKEUP?

Egentlig var glasshud et resultat av en intens hudpleierutine i mange steg for å skape et ekstremt jevnt og glatt resultat uten synlige porer. Selv om synes at en grundig, effektiv hudpleierutine er best har vi ikke alltid tid til å investere i en.
Det er her vår Glass Skin Spray kommer inn. Denne strålende misten hjelper deg til å oppnå en glatt, fuktet hud som ser vakker og glansfull ut på sekunder. Den gjør dobbelt nytte for seg som en makeup setting spray, som fikserer looken slik at den skal se fin ut hele dagen samtidig som den gir et nydelig duggfriskt skjær. Bruk Glass Spray over hele ansiktet som et siste steg etter at du har lagt makeup eller alene for å gi en glassaktig glød.
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_ClaimsBenefits-Checklist_1x1

ANSIKT

Landing11
UTFORSK
ANSIKT
UTFORSK

ØYNE

Landing10
UTFORSK
ØYNE
UTFORSK

LEPPER

Landing12
UTFORSK
LEPPER
UTFORSK

Øyenbryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Øyenbryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.